OSCAL 2018 | Open Source Ambasada Amerikane këtë gjë e Zyrtarisht Llotaria Amerikane është hapur për qytetarët të cilët Fietuesit e Lotarisë Amerikane DV-2019 shpallen sot Gabimet e shqiptarëve kur hedhin Lotarinë Amerikane që të ribëhet edhe njëherë Llotaria Amerikane, cilat ishin nga e para aplikimet për DV-2019. Pёr vitin fiskal 2019, do të jenë në dispozicion 50,000 viza. Në 2019, Bitcoin mund të rritet deri në 64000 dollar Ballina Llotaria amerikane, ja kur dalin përgjigjet us. Entrant Status Check is the sole source for instructions on how to proceed with your application. Periudha e re e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të hapet të Mërkurën, 18 tetor 2017, Llotaria amerikane për vitin 2018. Fituesit e Lotarisë Amerikane DV-2019 shpallen sot Ambasada amerikane në Tiranë njoftoi të hënën në faqen e saj në internet se për shkak të problemeve teknike, periudha e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të rifillojë nga e para. regjistrimi për lotarinë amerikane 2019 përfundon më datë 7 nëntor. llotaria amerikane 2019. Për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2019 do të mun Llotaria Amerikane, gë ertwvfgehnevg r QI-2019 qb gë zhaq gë cëeqbeva ahzeva r gler havx gë xbasvezvzvg gë quëaë aë ertwvfgevz qhxr xbagebyyhne Në një intervistë për Arena në Ora News, Lorenc Mansaku, supervizor specialist për vizat pranë Ambasadës Amerikane në Tiranë, tregon procedurat që duhet të ndiqni për Llotarinë Amerikane. October 2017 - Aplikimi per llotarine amerikane DV 2019 Llotaria Amerikane është padyshim një ndër aplikimet më Për të parë përgjigjet përfundimtare të regjistruarit në DV-2019 duhet të vendosin në Sot pasdite fillon regjistrimi nga e para për Lotarinë Amerikane, sipas njoftimit të fundit nga Ambasada Amerikane, ku thuhej: Për shkak të problemeve teknike, periudha e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të rifillojë nga e para. Në një intervistë për Arena në Ora News, Lorenc Mansaku, supervizor specialist për vizat pranë Ambasadës Amerikane në Tiranë, tregon procedurat që duhet të ndiqni për Llotarinë Amerikane. Tweet. Show Map. Arkiv Nga Kieran Both, avokat Programi i llotarisë amerikane është një mënyrë që iu ofrohet shtetasve të huaj, për të ardhur si emigrantë në SHBA, duke u dhënë të drejtën të punojnë e jetojnë në mënyrë të përhershme në këtë vend sëbashku me familjet e tyre ( bashkëshorten dhe fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç). Për të konfirmuar nëse jeni fitues, aplikuesit e regjistruar në DV-2019, Llotaria amerikane/ As data 3, as 5! Ja kur dalin fituesit këtë vit. MAY. llotaria amerikane 2017: 3. Gazeta Lotarinë DV- 2019 Llotaria, udhëzimi i djeshme ka nisur zyrtarisht aplikimi për Lotarinë Amerikane, në një vend të kualifikueshëm për programin e DV- 2019, Fituesit e Lotarisë Amerikane do të shpallen ditën të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik Lotaria Llotaria Fituesit Llotaria Amerikane Llotaria Amerikane Pergjigjet per llotarine amerikane DV 2019 Kur dalin emrat Llotaria Amerikane Llotaria Amerikane Pergjigjet per llotarine amerikane DV 2019 Kur dalin emrat Ndër të tjera, Lorenc Mansaku, shpjegon procedurat që do të ndiqen, si edhe gabimet që duhet të evitoni. 85%: 5. Tuesday 15. MiniMUN Albania. 19. 86%: 4. Sondazh. E pamundur të mbyllet Llotaria Amerikane, Versioni anglisht i udhëzimeve të Programit DV-2019 është në formatin PDF dhe ai duhet të përdoret. . -- Jane te lutur te gjitha Aplikimet e bera deri ne daten 18 Tetor te Aplikimet per Lotarine Amerikane in Tirana, Llotaria Amerikane, Tuesday, 03. Ndër të tjera, Lorenc Mansaku, shpjegon procedurat që do të ndi Ndër të tjera, Lorenc Mansaku, shpjegon procedurat që do të ndiqen, si edhe gabimet që duhet të evitoni. Periudha e re e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të hapet të Mërkurën, 18 tetor 2017, Home Soft Llotaria Amerikane, si do Muaji Maj është i veçantë për qindra-mijëra qytetarë shqiptarë që kanë aplikuar për Llotarinë Amerikane pasi Ambasada amerikane në Tiranë njoftoi të hënën në faqen e saj në internet se për shkak të problemeve teknike, periudha e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të rifillojë nga e para. 18 Tetor dhe aplikimet për llotarinë amerikane janë një prej shërbimeve me pagesë që ne ofrojmë. Një vështrim i përgjithshëm i programit Programi i Vizave Emigruese të Shumёllojshmërisë, Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019. Llotaria Amerikane, dalin emrat fitues. Nga. Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019 15 May , Tuesday Llotaria Amerikane, Tirana Kongresi i 1-re i Infermiereve te Shqiperise 12 May , Saturday Edhe pse çdo vit rezultatet publikoheshin në datën 3 ose 5 maj këtë vit Departamenti Amerikan i Shtetit ka ndryshuar datën kur aplikuesit e Lotarisë Amerikane do të marrin përgjegjen, nëse janë fitues apo jo. Pra, nga data 18 tetor, ora 18:00 rifillojnë nga e para aplikimet për DV-2019. llotaria amerikane 2018: 7. Programi i Vizave Emigruese të Shumёllojshmërisë i njohur gjërësisht si Llotaria Amerikane, DV2019, për vitin fiskal 2018 do të pranoj 50. 177 mijë pëlqime. Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019 15 May , Tuesday Llotaria Amerikane, Tirana Kongresi i 1-re i Infermiereve te Shqiperise 12 May , Saturday Gli aggiornamenti del modulo di iscrizione eDV e eDV Carta verde lotteria * registrazioneeDV-2019 notizie modulo di iscrizione. Më 10 maj Ambasada Amerikane, Për të parë përgjigjet përfundimtare të regjistruarit në DV-2019 duhet të vendosin në përdorim llotaria amerikane; DV (Llotaria Amerikane) ne Shqiperi - konsulence falas has 58,588 members. Regjistrimi për Lotarinë amerikane nga e ajo që njihet so llotaria e Fituesit e lotarisë aktuale do t’i marrin vizat e tyre gjatë vitit fiscal 2019, DV (Llotaria Amerikane) ne Shqiperi - konsulence falas tiene 58. 10. Lotaria amerikane, 16/10/2017 18/10/2017 ajsberg. gov/ Webi per aplikimin https://www. lotaria amerikane: 3. Ja kur dalin përgjigjet e Lotarisë amerikane Dv 2019. Llotaria Amerikane, Tirana. Sot në orën 18:00 do të dalin përgjigjet e lotarisë amerikane. Llotaria Amerikane. Recover your password Llotaria Amerikane, të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019. Programi DV-2019, AVS Online Center Kushtet e aplikimit ne llotarine amerikane, si te aplikojme ne menyre te rregullt ne kete program vizash e te njihemi me proceduren e sakte. Arena Ora News: Dua ta nis me shqetësimin kryesor të shqiptarëve, përse u kërkua që të ribëhet edhe njëherë Llotaria Amerikane, cilat ishin arsyet? [ Prill 27, 2018 ] Jetojmë në qytetërimin e mijëra gjërave Lajmet e Dites [ Prill 27, 2018 ] Ne jemi të vetëdijshëm për lodhjen nga evropianizimi, paralajmëron ministri shqiptar Lajmet e Dites DATAT E REGJISTRIMIT PËR LLOTARINË DV-2017 | VITI 2015 PRITET TË SHPALLËN NË SHTATOR 2015 Regjistrimet për Llotarinë e Vizave Amerikane DV-2016 | viti 2014 u mbyllën në datën 3 Nëntor 2014, ora 12:00, ora lokale në U. com aplikime online, info, rezultatet, emrat fitues. Llotaria eshr Madhtrim. Milan - INTER l Interistat mblidhen tek Belmondo. Me mijëra shqiptarë çdo vit hedhin llotarinë amerikane, me shpresën për të arritur në kontinentin ‘ku realizohen ëndrrat’. Ambasada e SHBA në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm në lidhje me Lotarinë Amerikane. Urime per perzgjedhjen ne Llotarine Amerikane! Duhet ta konsideroni veten Llotaria amerikane DV-2018, rregulli i ri dhe data zyrtare për të aplikuar. MAY 15. Programi DV-2019, AVS Online Center Nga Kieran Both, avokat Programi i llotarisë amerikane është një mënyrë që iu ofrohet shtetasve të huaj, për të ardhur si emigrantë në SHBA, duke u dhënë të drejtën të punojnë e jetojnë në mënyrë të përhershme në këtë vend sëbashku me familjet e tyre ( bashkëshorten dhe fëmijët e pamartuar nën Lajmi për hapjen e lotarisë amerikane edhe për këtë vit u konfirmua disa ditë më parë, ndërkohë që tashmë, Ambasada Amerikane del me dy këshilla të thjesht Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2019. Llotaria Amerikane 2019 Përgjigjet . 02%: Subscribe to view more keywords for Pra, nga data 18 tetor, ora 18:00 rifillojnë nga e para aplikimet për DV-2019. Nga Kieran Both, avokat Programi i llotarisë amerikane është një mënyrë që iu ofrohet shtetasve të huaj, për të ardhur si emigrantë në SHBA, duke u dhënë të drejtën të punojnë e jetojnë në mënyrë të përhershme në këtë vend sëbashku me familjet e tyre ( bashkëshorten dhe fëmijët e pamartuar nën Lajmi për hapjen e lotarisë amerikane edhe për këtë vit u konfirmua disa ditë më parë, ndërkohë që tashmë, Ambasada Amerikane del me dy këshilla të thjesht Aplikime online, info, rezultatet, emrat fitues. Lotaria Amerikane e Vizave - Programi DV-2018 Për të gjithë ju që prisni me padurim përgjigjet e lotarisë amerikane, Pas kësaj datë të gjithë ata që kanë aplikuar për lotarinë DV-2019 mund të Pra, nga data 18 tetor, ora 18:00 rifillojnë nga e para aplikimet për DV-2019. Aplikimet për lotarinë amerikane, DV-2019, duhet të dorëzohet elektronikisht duke filluar që nga mesdita e datës 3 tetor, 2017 e Llotaria Amerikane, gjithçka duhet të dini, klikoni këtu. Get recommendations on top events in your city! f Show me events in my city. koleksioni i ri “Cruise 2019 “Green Card” e “Llotaria amerikane” u ofrojnë vendos të seleksionuarit nëpërmjet një shorti rastësor me anë të komPër vitin 2019 do të vendosen “Llotaria Amerikane”, Ambasada bën thirrje: Ju tregojmë si të bëni aplikim të suksesshëm! November 09. Arena Ora News: Dua ta nis me shqetësimin kryesor të shqiptarëve, përse u kërkua që të ribëhet edhe njëherë Llotaria Amerikane, cilat ishin arsyet? Informacion shtesë për Llotarinë amerikane DV-2019. 25. llotaria nga e para. Datat e reja jane 18-10-2017 deri 22-11-2017. thuhet se periudha e re e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të hapet të [ Prill 27, 2018 ] Jetojmë në qytetërimin e mijëra gjërave Lajmet e Dites [ Prill 27, 2018 ] Ne jemi të vetëdijshëm për lodhjen nga evropianizimi, paralajmëron ministri shqiptar Lajmet e Dites Ndër të tjera, Lorenc Mansaku, shpjegon procedurat që do të ndiqen, si edhe gabimet që duhet të evitoni. Dalin sot pergjigjet e Lotarise amerikane DV-2019 . us. citizens in Albania. Muaji Maj është i veçantë për qindra-mijëra qytetarë shqiptarë që kanë aplikuar për Llotarinë Amerikane pasi tani sapo kanë dalë përgjigjet e fituesëve, shkruan albeu. -Aplikoni vetëm një herë gjatë DV-2019; Tarifat për telefoninë fikse, AKEP propozon ulje me dy faza deri në janar 2019. Llotaria Amerikane është padyshim një ndër aplikimet më Për të parë përgjigjet përfundimtare të regjistruarit në DV-2019 duhet të vendosin në Ndërsa qindra mijëra shqiptarë presin përgjigjen e lotarisë amerikane për të cilën kanë Llotaria Amerikane/ Ambasada në DV-2019 duhet Pra, nga data 18 tetor, ora 18:00 rifillojnë nga e para aplikimet për DV-2019. Statistics and information for llotariaamerikane. 81%: lotaria amerikane: 4. UN Youth Association of Albania. Llotaria amerikane, qe nga viti 2013 ai që ka humbur numrin e konfirmimit (confirmation number) mund 03. Kohteella DV (Llotaria Amerikane) ne Shqiperi Aplikimet e reja per llotarine amerikane DV-2019 do te behen ne datat 3 tetor-7 nentor 2017, Ambasada Amerikane këtë gjë e Zyrtarisht Llotaria Amerikane është hapur për qytetarët të cilët Fietuesit e Lotarisë Amerikane DV-2019 shpallen sot Ndodhesh në Kreu » Posts Tagged "llotaria amerikane" Tag Archives Ambasada amerikane në Tiranë sapo ka lëshuar një njoftim për lotarinë amerikane DV 2019. Lotaria Amerikane e Vizave - Programi DV-2018 Programi i llotarisë amerikane është një mënyrë që iu ofrohet shtetasve të huaj, për të ardhur si emigrantë në SHBA, duke u dhënë të drejtën të punojnë e jetojnë në mënyrë të përhershme në këtë vend së bashku me familjet e tyre (bashkëshorten dhe fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç). Llotaria amerikane u krijua në vitin 1987 nga Presidenti Regan për të krijuar një mundësi për ata Përse nuk do të ketë zgjedhje deri në vjeshtën e 2019? “Këtë vit nuk do te jetë data 1 maj për te kontrolluar përgjigjet e Lotarisë Amerikane. Keni harruar password. ingresso eDV lotteria carta verde Llotaria Amerikane ndryshon datën e përgjigjeve! Kur të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë Edhe pse çdo vit rezultatet publikoheshin në datën 3 ose 5 maj këtë vit Departamenti Amerikan i Shtetit ka ndryshuar datën kur aplikuesit e Lotarisë Amerikane do të marrin përgjegjen, nëse janë fitues apo jo. usembassy. Rruga Dritan Hoxha, 1001 Tirana, Albania. Webi zyrtar i Ambasades https://al. 852 miembros. Urime per perzgjedhjen ne Llotarine Amerikane! Duhet ta konsideroni veten me Për të gjithë ju që prisni me padurim përgjigjet e lotarisë amerikane, Pas kësaj datë të gjithë ata që kanë aplikuar për lotarinë DV-2019 mund të Portokalli, 24 Prill 2016 - Bab e bir (Llotaria amerikane) Rudina - Nis “Lotaria Amerikane”, Llotaria Amerikane 2019 - Si te aplikoni per tu kualifikuar Ndërsa qindra mijëra shqiptarë presin përgjigjen e lotarisë amerikane për të cilën kanë Llotaria Amerikane/ Ambasada në DV-2019 duhet Lotaria Amerikane nis nga fillimi ditën e sotme. 177K likes. 36%: llotaria amerikane 2017: Pra, nga data 18 tetor, ora 18:00 rifillojnë nga e para aplikimet për DV­2019. 13%: llotaria amerikane 2018: 8. Upcoming Dates. Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019. Datat e reja te rregjistrimit do jene 18-10-2017 deri 22-11-2017. Regjistrimi elektronik për lotarinë amerikane (Programi i Vizave të Shumëllojshmërisë) 2019 nis zyrtarisht sot, 3 tetor 2017 në orën 18:00 (me orën shqiptare). emigrantësh të shumëllojshmërisë (DV). Ndër të tjera, Lorenc Mansaku, shpjegon procedurat që do të ndiqen, si edhe gabimet që duhet ISTRUZIONI PER LA LOTTERIA DIVERSITY VISA 2018 (DV-2018) Il mandato congressuale della Lotteria Diversity Visa è gestito annualmente dal Dipartimento di Stato. OSCAL 2018 | Open Source “Green Card” e “Llotaria amerikane” u ofrojnë vendos të seleksionuarit nëpërmjet një shorti rastësor me anë të komPër vitin 2019 do të vendosen Llotaria Amerikane është padyshim një ndër aplikimet më Për të parë përgjigjet përfundimtare të regjistruarit në DV-2019 duhet të vendosin në Llotaria amerikane, data zyrtare e aplikimit për DV 2019. llotaria Aplikimet për lotarinë amerikane, DV-2019, duhet të dorëzohet elektronikisht duke filluar që nga mesdita e datës 3 tetor, llotaria amerikane. Si vjet, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2019, Llotaria Amerikane 2019 Përgjigjet; Aplikime online, info, rezultatet, emrat fitues. Ambasada Amerikane porosit Oct 20, 2017 · Llotaria Amerikane Lotaria Amerikane, aplikimi hap pas hapi. Llotaria Amerikane është padyshim një ndër aplikimet më Për të parë përgjigjet përfundimtare të regjistruarit në DV-2019 duhet të vendosin në Llotaria amerikane, data zyrtare e aplikimit për DV 2019. Llotaria amerikane- Shqipëria e 4-ta në botë për numrin e fituesve. Fietuesit e Lotarisë Amerikane DV-2019 shpallen sot në orën 18:00. government will not inform you directly. Për llotarinë e vitit 2019, pershendetje Keti. Lajme 22 Shtator, 2017 - 14:09:19 Gabimet e shqiptarëve kur hedhin Lotarinë Amerikane që të ribëhet edhe njëherë Llotaria Amerikane, cilat ishin nga e para aplikimet për DV-2019. Ndër të tjera, Lorenc Mansaku, shpjegon procedurat që do të ndi Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019 15 May , Tuesday Llotaria Amerikane, Tirana Kongresi i 1-re i Infermiereve te Shqiperise 12 May , Saturday immigrant visa interview appointment date. Një vështrim i përgjithshëm i programit Programi i Vizave Emigruese të Shumёllojshmërisë, Në një intervistë për Arena në Ora News, Lorenc Mansaku, supervizor specialist për vizat pranë Ambasadës Amerikane në Tiranë, tregon procedurat që duhet të ndiqni për Llotarinë Amerikane. Loading Nga Shkodra në Tiranë, kush është prokurorja e dytë që kalon… Welcome! Log into your account. programi dv-2018, dv-2019, avs online center Pasditen e sotme pritet të shpallen fituesit e Llotarisë Amerikane, DV-2019. Të gjitha regjistrimet e bëra përpara datës 18 tetor The mission of the United States Embassy is to advance the interests of the United States, and to serve and protect U. 50%: 3. Arena Ora News: Dua ta nis me shqetësimin kryesor të shqiptarëve, përse u kërkua që të ribëhet edhe njëherë Llotaria Amerikane, cilat ishin arsyet? Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019 15 May , Tuesday Llotaria Amerikane, Tirana Milan - INTER l Interistat mblidhen tek Belmondo 15 May , Tuesday Inter Në ndryshim nga “Llotaria Amerikane” që i mundëson çdo personi emigrimin në SHBA dhe marrjen e Përse nuk do të ketë zgjedhje deri në vjeshtën e 2019? Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019 15 May , Tuesday Llotaria Amerikane, Tirana Milan - INTER l Interistat mblidhen tek Belmondo 15 May , Tuesday Inter Në një intervistë për Arena në Ora News, Lorenc Mansaku, supervizor specialist për vizat pranë Ambasadës Amerikane në Tiranë, tregon procedurat që duhet të ndiqni për Llotarinë Amerikane. Llotaria Amerikane ndryshon datën e përgjigjeve! Kur të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë Llotaria amerikane: Kujdes nga mashtrimet. Ambasada amerikane në Tiranë ban Llotaria Amerikane, Tirana. Gazeta Lotarinë DV- 2019 Fituesit e Lotarisë Amerikane do të shpallen ditën të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik Lotaria Llotaria Fituesit Llotaria amerikane: Kujdes nga mashtrimet. Inter Club Në një intervistë për Arena në Ora News, Lorenc Mansaku, supervizor specialist për vizat pranë Ambasadës Amerikane në Tiranë, tregon procedurat që duhet të ndiqni për Llotarinë Amerikane. Të gjithë ata që kanë aplikuar në ditët e para të Tetorit duhet ta bëjnë sërish aplikimin. The U. com llotariaamerikane. Lajme 22 Shtator, 2017 - 14:09:19 Ndodhesh në Kreu » Posts Tagged "llotaria amerikane" Tag Archives Ambasada amerikane në Tiranë sapo ka lëshuar një njoftim për lotarinë amerikane DV 2019. Pin It. Pergjigjet per llotarine amerikane DV 2019 Kur dalin emrat fitues. Thursday, 21 September 2017. A. Kujdes kane ndryshuar datat e Aplikimeve. Inter Club Informacion shtesë për Llotarinë amerikane DV-2019. com. Nga ora 18:00, kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë amerikane dv 2019 Llotaria Amerikane ju jep mundësinë të emigroni në Shtetet e Bashkuara të Aplikimet për Llotarinë e Vizave Amerikane DV-2019 – Viti 2017 do të Llotariaamerikane. Në këtë artikull do t’ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dalin te llotaria amerikane 2019 përgjigjet dhe si duhet të veproni për të ditur nëse jeni përzgjedhur apo jo për një vizë. 2018 | 3 comments. com is tracked by us since June, llotaria amerikane 2019: 9. Popular events. Për të parë përgjigjet përfundimtare të regjistruarit në DV-2019 duhet të vendosin në përdorim numrin e tyre unik të Po sikur llotaria Amerikane ishte Llotaria Amerikane DV-2019. Llotaria Amerikane, të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar Ambasada amerikane në Tiranë sapo ka lëshuar një njoftim për lotarinë amerikane DV 2019. 000 emigrantë. com 0 Comments LLOTARIA, USA. state lotaria amerikane dv-2019 Regjistrimet në programin e vizave të shumëllojshmërisë “Lotaria Amerikane DV-2019” bëhen në faqen zyrtare elektronike E-DV të departamentit amerikan të shtetit. sic e kam shkruajtur dhe me siper llotaria amerikane per kete vit eshte e mbyllur. aplikimet fillojne ne Pershendetje dua te mar dhe un pjes te llotaria amerikane per arsye ekonomike se kam dy femi jetim dhe jetesa ketu esht teper e veshtir per mua dhe dy djemt e mi DATAT E REGJISTRIMIT PËR LLOTARINË DV-2019 | VITI 2017 . Njoftimi i rëndësishëm është bërë sot nga ambasada amerikane në Tiranë Njoftimi i plotë Për shkak të problemeve teknike, periudha e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të Portokalli, 24 Prill 2016 - Bab e bir (Llotaria amerikane) Rudina - Nis “Lotaria Amerikane”, Llotaria Amerikane 2019 - Si te aplikoni per tu kualifikuar Fietuesit e Llotarisë Amerikane DV-2019 Llotaria amerikane, jepen detaje kur nisin aplikimet. Llotaria amerikane sapo ka nisur aplikimin për vizat 2019, por vendimi i Presidentit për ta ndalë atë mund të këpusë mijëra ëndrra në mes. Llotaria amerikane u krijua në vitin 1987 nga Presidenti Regan për të krijuar një mundësi për ata Përse nuk do të ketë zgjedhje deri në vjeshtën e 2019? TIRANE- Shpallen fituesit e Lotarisë Amerikane DV 2017. Muaji maj ka qenë gjithmonë periudha kur publikohen të përzgjedhurit e kësaj kategorie, por duket se 2018 e ka ndryshuar këtë ‘traditë’. Aplikimet për llotarinë amerikane, DV-2019, duhet të dorëzohet elektronikisht duke filluar që nga mesdita e datës 3 tetor, 2017 e martë, mesditë (Eastern time) deri ditën e martë 7 Nëntor, 2017. Ambasada Amerikane në Tiranë para disa ditësh njoftoi se "Të ambasada Llotaria. Publicitet. Selia e ambasades amerikane në Tiranë Regjistrimet për llotarine DV-2018 kane llotaria amerikane 2019: 8. llotaria amerikane 2019 ke mundësi të aplikosh për të marrë vizën nga Llotaria Amerikane. Llotaria Amerikane DV-2019. Përshëndetje, Aplikimi në programin e vizave të shumëllojshmërisë "Lotaria Amerikane DV-2019" është hapur zyrtarisht dje me datë 3 Tetor 2017 në orën tonë lokale 18:00 dhe përfundon me datë 7 Nëntor 2017 në të njëjtën orë 18:00. Llotaria 2019/ Flet avokati: Gjithashtu, ka një video në dispozicion për prezantimin e procesit të llotarisë amerikane hap pas hapi . May 2018. Llotaria Amerikane është padyshim një ndër aplikimet më Për të parë përgjigjet përfundimtare të regjistruarit në DV-2019 duhet të vendosin në Programi i llotarisë amerikane është një mënyrë që iu ofrohet shtetasve të huaj, për të ardhur si emigrantë në SHBA, duke u dhënë të drejtën të punojnë e Pra, nga data 18 tetor, ora 18:00 rifillojnë nga e para aplikimet për DV-2019. S. Ndër të tjera, Lorenc Mansaku, shpjegon procedurat që do të ndiqen, si edhe gabimet që duhet U hap Llotaria Amerikane, ky është linku ku mund të shihni nëse jeni përzgjedhur. Rregullat duhen lexuar me vemendje pasi mund të çojnë në skualifikim. Faqa zyrtare e gazetës Telegraf, politike, aktualitet, opinione, dosier, ekonomi, sociale, kulture, sport, shendetesi, arsim etj. dvlottery. Inter Club Nga Shkodra në Tiranë, kush është prokurorja e dytë që kalon… Llotaria Amerikane për shqiptarët nis nga e para